Интернет магазин промышленных товаров с доставкой по всей Украине. Мы работаем без выходных. Индивидуальный подход к каждому клиенту.
Корзина товаров
В корзине покупок: ничего нет
В избранном: ничего нет
Основные разделы

Информация
На все товары, реализуемые в магазине i-Master, предоставляется гарантия сроком от 6 до 24 месяцев.

Популярные товары
Пильный диск Optiline Wood
Цена: 1,042.00 грн.
Опорный фланец
Цена: 1,208.00 грн.






Сонячні батареї Risen, чи варто переплачувати?

Компанія Risen Energy позиціонується як високотехнологічне підприємство, що займається широким спектром виробництва, продажу і обслуговування сонячних модулів, продуктів фотоелектричної технології, сонячних терміналів і інтеграцією. В даний час річна потужність сонячних елементів і виробництво модулів становить 4,5 ГВт, а сама фірма Risen Energy увійшла в першу десятку лідерів даної промисловості. Існує лабораторія PV стандартного рівня, яка є незалежною і отримала сертифікацію CNAS. Вона не тільки задовольняє вимоги тестування продуктів Risen, але і може надавати послуги іншим. Risen наполягає на поліпшенні енергетичної структури шляхом впровадження технологій.

Більше про сонячні панелі Risen, які можна купити в інтернет мазині "Правильне електроживлення" з безкоштовною доставкою по ссилці https://prel.prom.ua/g2638645-sonyachn-batareyi

Результат пошуку зображень за запитом "Risen Solar"

Товар Risen Energy стандартизований TUV, UL, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS, Golden Sun за якістю, крім цього компанія випускає спектр товарів з системою якості ISO9001, ISO14001 і ISO18001. Якісні товари цієї фрми зайняли 2-е місце в співвідношенні продуктивності в глобальному тестуванні модулів. З огляду на 30-річний досвід роботи в сфері сонячної енергетики, можна стверджувати надійність і високий рівень генерації сонячний панелей Risen. Фотоелектричні панелі мають класифікацію Tier 1, тобто позиціонуються як кращий товар на ринку. Маркування «Tier 1» надається лише такій продукції виробник, якої працює на даному ринку більше 5 років, веде постійну роботу по впровадженню наукових досліджень, веде конструкторську роботу. Крім цього, таке виробництво повинно бути максимально автоматизовано. Напередодні безпосередньо продажу, панелі зазвичай випробовуються на механічну стійкість, перепади температурних режимів, удари від граду, вплив ультрафіолетом і вологістю.

Фотоелектричні панелі виробника Risen Solar успішно пройшли кваліфікаційні випробування IEC61215.

Основні переваги фірми Risen:

- чудову якість;

- автоматичне виробництво і тестування;

- більше 18 методів тестування IEC в лабораторії з вивчення сонячних енергетичних систем державного рівня Risen;

- гарантія якості і надійне страхування;

- системи управління якістю ISO 9001, ISO 14001 та OHSAS 18001.

Переваги панелі Risen Risen RSM60-6-270P, 270 Вт, 4bb, подробніше https://prel.prom.ua/p587586930-sonyachna-batareya-risen.html перед панелями іншого номіналу:

- простота при установці;

- мала вага, зручний формат;

- можливість горизонтальної і вертикальної установки;

- сумісність з усіма стандартними системами (для підлоги і дахової установки);

- фотонна опрацювання з максимальними показниками продуктивності;

- реальний ККД в середньому на 5% вище ніж теоретичний ККД.

Risen Energy зареєстрована на біржі в 2010р. і наразі вона допомагає своїм клієнтам значно збільшити прибутковість від продажу зеленої електрики. Інноваційні підходи в області технології і ведення бізнесу, підкріплені високим рівнем якості і підтримки. Тому, якщо при виборі сонячних панелей від цієї фірми є деякі сумніви, вивчивши історію виникнення бренда та характеристики товару від ТМ Risen Energy, вони відпадуть самі собою. В порівнянні з іншими, більш доступними моделями, сонячні панелі від цього виробника покажуть високий клас якості та ефективності , тому питання переплачувати чи ні, не повинно стояти.

Купить наши товары можно с доставкой во все крупные города Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Донецк, Одесса, Запорожье, Львов, Кривой Рог и другие.
ТОВАРЫ:
Каталог товаров
Прайсы
Акции
МАГАЗИН:
Доставка и оплата
Гарантия
Бренды
НАШИМ КЛИЕНТАМ:
Поставщикам
Реклама на сайте
ПРОЕКТ:
О нас
Обратная связь
Cтатьи
© 2012-2013 i-Master.com.ua
Администрация не несет ответственности за достоверность информации, предоставляемой предприятиями.
Перепечатка материалов сайта возможна только с активной ссылкой на сайт.
Ваше имя:
Как и когда с Вами можно связаться:
Суть вопроса:
Идет отправка запроса...
Ваше сообщение доставлено и будет обработано в ближайшее время.
Произошла ошибка и мы не смогли выполнить Ваш запрос.