Интернет магазин промышленных товаров с доставкой по всей Украине. Мы работаем без выходных. Индивидуальный подход к каждому клиенту.
Корзина товаров
В корзине покупок: ничего нет
В избранном: ничего нет
Основные разделы

Информация
На все товары, реализуемые в магазине i-Master, предоставляется гарантия сроком от 6 до 24 месяцев.

Популярные товары
Пильный диск Optiline Wood
Цена: 663.50 грн.
Пазовая фреза
Цена: 504.08 грн.






Осінньо-зимовий період, проблеми з напругою, що робити в таких випадках?

Це погано позначається на роботі електричних приладів. Перепади на лініях електропередач - це різке і миттєві стрибки величини напруги. Таке явище доволі значно зменшує термін експлуатації побутових помічників, тому важливо знати, як від нього можна захиститися. Перепади та коливання, що виникають через включення-відключення світла можуть завдати неприємностей - від виходу з ладу побутової техніки (холодильників, телевізорів, пральних машин і т. д.) до пожеж і ураження струмом. Особливо це актуально для будинків і квартир зі старою проводкою.

Існує декілька проблем, які виникають саме в осінньо-зимовий період у мережі.

Відхиленням напруги вважають змінення амплітуди, яке за терміном триває більше 1 хвилини. Типи такої проблеми є нормально допустиме відхилення напруги і гранично допустиме відхилення напруги ( відхилення в 10% від номінального).

Коливанням напруги називають таке змінення амплітуди, але в цьому випадку термін буде менший за хвилину. Типи такого відхилення аналогічні тим, що у відхиленні ( нормально допустиме та гранично допустиме).

Перенапруження - це коли амплітуда демонструє значний стрибку сторону збільшення параметрів струму. При цьому напруга підвищується до 242 Вольт. Термін такої проблеми може бути і менше 1 секунди.

Зазвичай, взимку причин для таких проблем існує декілька, це і нестабільна робота трансформаторної підстанції, обрив нуля або ослаблення заземлення, та багато інших аналогічних ситуацій. Найчастіше споживачі страждають від того, що користуються старою проводкою, адже коли взимку у багатоквартирному будинку використовується величезна кількість потужної електронної техніки, та обігрівальних приладів, така проводка зазвичай не в силах впоратись з таким навантаженням.

Які існують методи боротьби з перепадами напруги і що робити, щоб вирішити це питання? Звичайно, найоптимальніший спосіб - це якщо електромережу одного будинку і її системи розподілу повністю замінити. Адже якщо повністю замінити проводку в квартирі, то це не врятує її від перепадів.

Для того щоб зробити менш збитковими наслідки від стрибків в лінії передач, використовують кілька рішень:

- Реле. Коли напруга змінюється, то цей пристрій відключає споживачі електричного струму від харчування. Коли параметри стабілізуються, то реле автоматично підключає прилади в мережу.

- Стабілізатори. Обрати стабілізатор не так важко, слід скористатись порадами фахівців та вивчити необхідну документацію.

- Джерело безперебійного живлення. Його також слід обирати, вивчивши необхідну технічну інформацію.

Захист техніки від проблем з напругою за допомогою даних пристроїв буде найоптимальнішим рішенням. Тому фахівці рекомендують до настання холодів забезпечити своє житло такими пристроями. В такому разі всі домашні електропомічники будуть працювати в звичайному режимі, та не залежати від стрибків, коливань та перенапружень у електромережі.

Купить наши товары можно с доставкой во все крупные города Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Донецк, Одесса, Запорожье, Львов, Кривой Рог и другие.
ТОВАРЫ:
Каталог товаров
Прайсы
Акции
МАГАЗИН:
Доставка и оплата
Гарантия
Бренды
НАШИМ КЛИЕНТАМ:
Поставщикам
Реклама на сайте
ПРОЕКТ:
О нас
Обратная связь
Cтатьи
© 2012-2013 i-Master.com.ua
Администрация не несет ответственности за достоверность информации, предоставляемой предприятиями.
Перепечатка материалов сайта возможна только с активной ссылкой на сайт.
Ваше имя:
Как и когда с Вами можно связаться:
Суть вопроса:
Идет отправка запроса...
Ваше сообщение доставлено и будет обработано в ближайшее время.
Произошла ошибка и мы не смогли выполнить Ваш запрос.